Sytske de Jong

Sytske de Jong

Expositie Kapperskunst, Opening zondag 15 maart om 15 uur


In de kapperszaak van Leon van der Zijden op het Mezenplein zal van maart t/m mei beelden en schilderijen van Sytske de Jong te zien zijn.

Sytske is een bevlogen en gepassioneerd autonoom beeldend kunstenaar.
Zij heeft 2 studies aan de Koninklijke Kunstacademie afgerond en beide Cum Laude.
Haar beroepspraktijk is veelzijdig; ze werkt als autonoom kunstenaar, als omgevingsvormgever en als docent.
Zij heeft een grote technische vaardigheid als beeldhouwer en schilder en beschikt over oeverloos geduld voor eigen werk. Haar beeldhouw- en schilderwerk hebben een sterk verwantschap, een eenduidige, sobere, organische vormentaal. De manier van werken is intuïtief en associatief. De beweging tussen het doek en het beeld verloopt natuurlijkerwijs en zijn door hetzelfde geïnspireerd; de zintuiglijkheid van de materialen, texturen en structuren in de natuur, de lichamelijkheid van vormen, de huid, de essentie.

Daarnaast geeft Sytske lessen aan volwassenen en kinderen. Atelier Mooi Werk is een drukbezocht atelier voor cursussen op de maandag, woensdag en vrijdag.
Hiernaast kunt u met uw bedrijf of familiefeest in Atelier Mooi Werk terecht voor op maat gemaakte schilder- of beeldhouwworkshops.
Informatie is te vinden op
www.ateliermooiwerk.nl

kunst (1)

kunst (1)

Prijs: Bel voor prijsopgave

kunst (2)

kunst (2)

Prijs: Bel voor prijsopgave

kunst (1)

kunst (1)

Prijs: Bel voor prijsopgave

Eerdere exposities
1 2

Bent u geïnteresseerd?

in een van de getoonde kunstwerken dan kunt u een afspraak maken met Leon om te komen bezichtigen. U kunt ook gewoon binnen komen lopen op de normale openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 tot 16.00. Ook kunt u mailen naar leon@kapperskunst.nl